Luchtfoto laten maken

Dronefotografie

Luchtfoto maken

Wil je een luchtfoto laten maken in omgeving West-Brabant?

Sinds begin 2017 heb ik de benodigde papieren en ontheffing om een drone commercieel te mogen gebruiken.
Ik ben daarvoor ook mijn bedrijfje Skyvisie gestart voor fotografie en video.

Luchtfoto met drone

Luchtfoto’s van bijvoorbeeld uw bedrijf of perceel of misschien gewoon een mooie foto van uw huis. Ook voor de verkoop van een huis kan een foto van bovenaf een mooier perspectief en duidelijk overzicht geven van de ligging en de grond er omheen.
Indien het een vrijstaand object is kan er met een drone snel rondom vanuit meerdere hoeken foto’s gemaakt worden.

Inspectie op hoogte

Maar ook voor een inspectie op hoogte van iets waar u niet gemakkelijk bij komt. Bijvoorbeeld een onderdelen van zendmast het dak van een groot bedrijfspand. Een kraan of hoogwerker huren kost meer terwijl een foto al snel duidelijkheid kan verschaffen.

oudemolen

Mastfotografie

Op sommige plaatsen is het niet toegestaan of verantwoord om te vliegen met een drone (bijvoorbeeld bij luchthavens of veel bebouwing). In dat geval kan ik de camera toch nog met een uitschuifbare mast tot zo’n 10 meter hoogte brengen. Op die manier is hoogtefotografie toch nog mogelijk.

De foto’s

De luchtfoto’s kunnen digitaal worden geleverd met de kwaliteit en detail dankzij een 20 megapixel resolutie van de camera. Met mijn grotere professionele drones heb ik ook mogelijkheid om in te zoomen, zodat ik op veilige afstand kan blijven met de drone.

Meer weten wat ik kan voor u kan betekenen? Neem contact op of kijk op mijn bedrijfswebsite.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.