Opnamen voor SLOS-tv

De Kleine Tour

De Kleine Tour

 

Ik ben al zo’n anderhalf jaar vrijwilliger bij de lokale omroep van Moerdijk. De afgelopen 2 dagen heb ik mij ingezet voor de omroep van Steenbergen de SLOS. Tijdens het sport-evenement “De Kleine Tour” heb ik opnames gemaakt met de camera en drone die op de zelfde dag nog uitgezonden werden op hun TV-kanaal.

Ik heb opnames gemaakt in Fijnaart, Oudemolen, Steenbergen, Oud-Gastel, Kruisland, De Heen, St.Philipsland, Oud-Vossemeer en Tholen .
Hieronder een paar compilaties door de SLOS gemaakt met mijn beeldmateriaal;
Sfeerbeelden camera

Luchtopnames drone

Maaidorsen
Vorige Tarwe dorsen met oldtimer
Volgende Polder Challenge Standdaarbuiten

Comments are closed.

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.